Byte og retur

Byte og retur

Dersom du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, er det enkelt å returnere til oss. Vi kommer ikke til å stille noen spørsmål om hvorfor du har ombestemt deg. Det finnes et skjema for returfrakt i forsendelsen du har tatt imot, og denne kan klistres over din adresse på originalemballasjen. Du får en bekreftelse via e-post når vi har mottatt returen din. Hvordan tilbakebetalingen blir gjennomført vil avhenge av hvordan du betalte for varen. Du kan kun returnere varer som ubrukte og ligger i ubrutt originalemballasje.

Bytte av fotoramme

Ved bytte av fotoramme betaler vi returfrakten dersom verdien på bestillingen overstiger 399 kroner. Også her må varen være ubrukt. Du gjennomfører byttet ved å sende en retur slik beskrevet over, samtidig som du sender inn en ny bestilling.

Reklamasjoner

Dersom det er noe feil med fotorammen din, det kan handle om skader under frakt eller at ordren din har blitt feilpakket, kan du reklamere den. Da står vi for returfrakten. Du velger selv om du vil ha ny vare eller pengene tilbake. Kontakt oss før du gjennomfører reklamasjonen.